torsdag den 19. februar 2009

Rødt i baghånden

Jeg er ved at lægge sidste hånd på et hæklet stykke gult. Tankerne hænger allerede ovre i det næste projekt, som bliver et strikket stykke i rødt. En trøje af de dejlige. Lang og varm.

Garnet har været undervejs, længe efter min smag, men nu er ankomsten endelig bekræftet over telefonen, og Bjørnen kan tage det med hjem, når han alligevel skal på arbejde lige i nærheden, eller der omkring. I dag, ikk'?

Nej, nej, nej! For han skal ikke ind og lege med cykler i dag. Først i morgen.

Han har tilbudt at springe på TrilleNyx og tage turen, men ærlig talt, jeg nænner det ikke. At han skal køre afsted i sne og alt. På den anden side set, hvis han insisterer?

Nej, jeg fortsætter med at overveje om, jeg kan overtale mig selv til at overkomme turen, selvom jeg har været meget tidligt oppe, og i virkeligheden hellere vil et eller andet med en fjernkontrol og en sofa.

Jaja, vi får se, hvor vild jeg i virkeligheden er. Så jeg ællebæller videre. Snetur eller sofa? Snetur eller sofa? Snetur ell...

4 kommentarer:

nethe sagde ...

Hvad blev det så?

Sifka sagde ...

Sofa:)

Shabby - Marianne sagde ...

Dit næste projekt ser skønt ud og jeg elsker sandnes garn :-)

HANNE sagde ...

Sikke en dejlig hæklet hals-hygge-ting du er i gang med. Den flotte cardigan fra Sandnes ser dejlig og anvendelig ud og ærmerne ser noget mere praktiske ud, end fru Wilferts :O)
Hav en dejlig weekend.....