onsdag den 8. april 2009

Brunch og blomster

Pludselig blev jeg sulten. Køkkenet er en blanding af opbevaringsrum for sorte sække og køkken med gårsdagens opvask. Og jeg var altså sulten som i - Nu!

Tramper rundt finder pungen, hiver læderjakken på, og bjæffer, kom! Som i - Nu!

Bjørnen tager poterne på nakken, og vi tumler ned af køkkentrappen med fyldte sorte sække og andet ragelse, som bliver læsset af på vejen.

Lander foran disken, og bestiller tcai, kølig hyldeblomstsaft samt to store omgange morgenmad. Venter utålmodig, og drukner os, da hyldeblomsten springer ud på vores bord. Æder os igennem brød, ost og pølse, samt blødkogte æg, og yoghurt med honning og drys. Skyller efter og betaler.

Jeg har bestilt påskeæg til Bjørnen. Nu sætter vi af for at hente det hos den lokale boghandler. Det viser sig, at en ny udgave, netop er udkommet i dag, og Bjørnen vælger om. Jeg smækker kort i maskinen, og vi triller hjemover det lokale supermarked.

Vel hjemme i hytten fordriver jeg tiden med at fylde vaser og potter med roser, stedmoder og kirsebærgrene, indtil næste punkt kan krydses af på den indre ønskeseddel.

3 kommentarer:

Bettys blog sagde ...

Hvor har du gang i meget med sådan en gang oprydning og skille-sig-af-med. Det er noget af det svære for mig, at få tøj og ting bragt til genbrug.
Det lyder som en dejlig ting at forlade det hele og gå ud og spise brunch

Mi Confesión sagde ...

meget fine billeder du har her:)!!

/Mi Confesión

Lene sagde ...

God påske til dig og sønnike, herligt at man sådan lige kan gå ned og finde lidt brunch, når man trænger :-)