torsdag den 9. april 2009

Moslegenet

Når jeg først går i gang, så går jeg i gang. Det er ikke småting, jeg har fået fra hånden. Mens jeg mosler, flyver tiden, og pludselig er det tid til aftensmad.

Nu ingen panik. Efter opvasken er fjernet, og champignonerne er skyllet, tager Bjørnen over. Suverænt.

Resultatet er glimrende. Grillede koteletter med flødestuvede champignoner og ris. Deliciøst.

5 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Jeg elsker flødestuvede champignoner:)

Skribenten sagde ...

Hej med dig.
Uha ja, det ser delikiat ud. Jeg selv har været plaget i en evighed om stegt flæsk, så den har jeg været på i dag. :-)

Venlig hilsen
Henriette

Pernille på 1. sagde ...

Mums det ser rigtig lækkert ud, jeg har selv champingon og fløde i køleskabet så måske........

Kan du have en god påske

Sifka sagde ...

MissMuffin, det gør jeg også:P

Hej Henriette, stegt flæsk er også lækkert:)

Pernille, ja måske, skulle du kaste dig ud i det. Og i lige måde, god påske:)

Anonym sagde ...

Ser lækkert ud. :)