søndag den 12. april 2009

Strøet med rund hånd

Endelig! Efter tre hævninger og en lille smule frustration. Jeg kunne godt have brugt en sortklædt, krumbøjet græsk morlill' til rådgivning ved fremstillingen af Tsourekia, som brødet vist hedder på græsk.

Men nu står de altså i ovnen, og hygger sig. De bliver desværre ikke gyldne og blanke som græske guder, for jeg havde glemt en bakke æg i skyndingen, men en lille sjat økofløde, kan bruges i en snæver vending. Heldigvis.

Næste projekt er på vej og dagens udvikling tro, er dette også ramt af fejl og mangler.

3 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Det ser da godt ud dit græske brød. Sjovt jeg googlede selv opskriften i går, men jeg får vist ikke bagt idag, er gået i gang med den hvide maling og nogle møbler
God søndag

Lene sagde ...

Fra min vinklel ser dit påskebrød rigtig lækkert ud, håber det også smger godt :-)

Anonym sagde ...

Ser godt ud!... Hvad er det særligt græsk ved det?