lørdag den 16. maj 2009

Hverken fugl eller fisk

Det sker ofte, at jeg falder over lidt lækkert bagværk ovre hos Anne, og det lille bundt rabarbere satte skub i hukommelsen. Og minsandten, den var god nok. Der var noget med kompotfyldte mazarinere i gemmerne.

Undervejs i påfyldningen løb jeg tør for kompot, men efter en del roden rundt på lageret kunne jeg af dybet fremdrage et glas syltetøj. Hvad det er for en slags, har jeg ladet glemmebogen optage, men det smagte helt fint. Noget med ribs, men derudover er jeg blank.

Nu står der en pladefuld og venter på tur i ovnen. Måske bliver de ikke ligeså veldrejede som andres, men jeg er sikker på at de kommer til at smage godt, og en lille tot kold flødeskum kan dække over de fleste fejl og mangler.5 kommentarer:

jensdrejer sagde ...

Wow - det ser altså FOR lækkert ud. Jeg elsker alt med rabarber! Jeg har rigtig meget lyst til at prøve at lave sådan nogle rabarber-mazariner og nu har jeg i hvert fald printet din opskrift!

Piskeriset sagde ...

Slurp! Jeg har lige spist, og nu bliver jeg allerede lækkersulten! Jeg kan godt forstå, du kastede dig over den opskrift :-)

Anne sagde ...

fik da straks kopieret den opskrift...og i morgen en tur i haven??

Kagekonen sagde ...

uh, jeg har da også rabarber i haven :o)

Gitte sagde ...

De ser altså rigtig lækre ud, de Muffins. Jeg kopierer også - og en dag snart, skal jeg også bage uhhmmm.