lørdag den 30. maj 2009

Løsslupne

Dagen i går var ikke min.

Jeg gjorde, hvad jeg skulle i en verden af let øjenmigræne, tinnitus og hovedpine. Jeg havde ellers lagt ud med saftpresseri og fornuftig morgenmad, men det var åbenbart uden betydning i går.

Sabelkattene slap ud af skabet.

Bjørnen fik et par briller i karakter. Det indrømmer jeg gerne, og fejrer ikke kun triumferne i det offentlige. Han er ved godt mod, og det skal nok lykkes for ham i den sidste ende.

I dag sidder jeg meget stille, og venter på vending i vinden. Det var heldigvis ikke kun mig, der blev overrasket af den pludselige bunke sabelkatte, der tumlede ud på gulvet. Kattene selv blev en kende overraskede, og inden de når at sunde sig alt for meget, vil jeg forsøge at få mast dem tilbage, hvor opbevaringen er bedst.

Og når det er gjort, skulle jeg måske overveje at smide skabet ud?

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Aiii Sifka...mine briller er nok ikke stærke nok...hvad betyder det at Bjørnen fik et par briller i karakter? og når du så fortæller det....siger jeg jo nok "nåå ja?"

Dernæst kunne vi to vist holde hinanden i hånden med det der migræneværk :-)

Sifka sagde ...

Anne, du siger nåa ja, når jeg siger 00, ikk';)

Og pyha ja, jeg havde altså en rigtig dårlig dag igår. Øv!

Men det går heldigvis bedre nu:)

Anonym sagde ...

nååå ja...nå giv ham et knus og sig at det skal nok gå :-)

Zette sagde ...

Åhhh, Sifka. Det er jeg ked af at høre, på begges vegne. Ævser, at kattene slap ud - nu har de været væk så længe, så jeg troede helt, at de var lavet om til smør a la Lille Sorte Sambo....

Anette sagde ...

Migræne er ikke rart. Håber det går bedre i dag. God søndag.