lørdag den 13. juni 2009

Lufte hundene

Regnen er stoppet. Der er underligt stille i udsigten, hvor jeg kan se adskillige hunde på luftetur. Har de også holdt sig indendøre, mens regnen faldt? Så må de være værdigt trængende, må de.

I dag skal jeg ud og fylde huller op. Der er mangel på dit og dat, og min mobil er blevet meldt klar. Men det skal komme an på en prøve, før jeg tror på det, efterhånden.

I går var godt nok i går, men i går gav stof til eftertanke, og selv om andre ofte opfordrer til at anskue glasset som halvt fyldt, vil jeg alligevel vende det på hovedet, for at se om jeg kan finde ud af, hvorfor det lykkedes mig at holde sabelkattene i skabet, selvom alarmen lød.

Efterhånden er det blevet tid til at høste basilikum til sirup. Mens jeg tænker mig om, kan jeg passende stå og røre i en lille gryde med vand, sukker og urter. Bagefter vil jeg vel vide, hvem og hvis hænder, jeg skal trykke varmt og taknemmeligt.

4 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Det har de sikkert, de mange hunde. Ligesom man ser, at mange folk pludseligt har en hund hele sommeren, men til vinter har de den kun inde, for der er ens eget behov for at komme ud ikke så stort. Når der så bliver sommer igen, så har de pludseligt hunden igen:)

Basilikumsirup lyder spændene, hvad bruger du den til?

Henriette sagde ...

Aiii Basilikumsirup... Hvordan laver man det? Er det noget du vil dele med mig, eller? :-)
Kan godt forstå hvis opskriften er personlig, men det kunne jo være.. der har været megen debat på det sidste i blogland om opskrifter og deling og ophavsret og og og. Derfor spørger jeg.

Jeg håber at du får glasset til at være hlavt fyldt, og ønsker dig en god dag Sifka.

Knus Henriette

Liselotte sagde ...

Det lyder skønt med en omgang Basilikumsirup, Sifka - perfekt for en lørdag, hvor sommeren er omskiftelig, som den jo er i lille Danmark. Måske jeg skulle give mig i kast med en sirup også... eller også skulle jeg bare se af at få bund i den vasketøjskurv, som også står og råber ;-)

- god lørdag til dig :-)

Losarinas mor sagde ...

Kan huske du har nævnt før, at du tænker godt når du står i køknet :-) Så håber på du får både sirup og en god forklaring :-)