onsdag den 1. juli 2009

Aftenroser

Sent blev det igen efter en varm sommerdag, der er ved at gå til ro med syngende solsorte på antennerne. Roserne var tørstige, og jeg hvilede opleveren, mens jeg fyldte kander, og vandede. Fyldte kander og vandede noget mere.

Et par stykker rugbrød blev smækket sammen om nogle skiver hamburgerryg, og skyllet tørstslukkende ned med biodynamisk minimælk. Iskoldt. Og inden jeg havde fået set mig om, havde jeg næsten fået gjort kål på en plade hvid økologisk chokolade med jodbærstykker.

Aftensmaden er dermed overstået, når jeg om lidt skyller efter med mere af den biodynamiske.

Jeg har lært at køre alene i jysk tog i dag. Jeg har også fået hilst på en jysk blogger, og hos hende gik vi lidt amok i bestillinger på lækkert tøj til Viktor Vandhund.

Han bliver übervild sej i sin hjorteskjorte med matchende turkisblå bukser med hjorteopslag. Og i sin retro murerskjorte i stribet velour. Og i de grønne bukser med de glade frøer. Vi må da heller ikke glemme at nævne den lille stribede skjorte med flip.

Alfemor købte et meget smukt sjal i patchwork, som hun blev ret vild med. Måske sidder hun ligenu, og hygger sig i ført sommervarme og sjal, fordi hun ikke kan vente med at tage det i brug. Det var også rigtig fint.

Hanne gjorde, hvad hun kunne for at få os bænket til lidt læskende, men på grund af en del roderi med at finde adressen, var vi kommet i tidsnød, og måtte desværre hurtigt videre igen. Men Hanne, du skal have tusind tak, for at vi fik lov at kigge indenfor, og det til trods for at vi kom sådan helt uanmeldt.

Behøver jeg at nævne, at alfemor inderligt ønsker sig en GPS?

Nu er det blevet rigtig meget senere, og jeg synes, at det er tid til at trække ind i bøgernes verden. Så vidt jeg kan se venter endnu en varm sommerdag forude. Men først, godnat.

5 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Åååh dejligt med lidt indkøb, og det lyder da helt vildt flot. Ja, her siger jeg go mårren

Jeannette Mariae sagde ...

Indkøb kan man ikke få nok af og så i godt selskab også. Det lyder som om din dag har været himmeldejlig - sådan skal livet være, kære Sifka.

Du aftenbillede gik lige i hjertet på mig. Det er bare super sommersmukt.

Knus fra engen ;-)

Losarinas mor sagde ...

Hvor du hygger og nyder :-)

Lavendel sagde ...

Jeg har en award til dig (et par dg siden)

Piskeriset sagde ...

Det er ingen skam at fare vild, hvis man er i godt selskab ;-)

Men ok - en GPS er rar at have og man vænner sig meget hurtigt til at have den med på udflugter til nye steder.