fredag den 31. juli 2009

Ferieopgørelsens dag

Fruen her har vist levet lidt udover grænsen for økonomisk formåen. Kun lidt, men kortet er helt sodsværtet. Har vist alligevel været varmet for hårdt op.

Den oplevelse står jeg vist ikke helt alene med? Og der var da rigtig sjovt derovre i Jylland, med de evige udsalg. Ikke fordi de mangler udsalg her i området. Jeg nåede da lige at være lidt med hos både Brinja og Mette, inden efteråret snart rammer hylderne.

Mens jeg sidder her, og håber på at finde overskuddet til at åbne ballet på netbank i den samme skuffe som stakken med bon'erne, er der nye oplevelser, der rigtig gerne vil have drømmen om at blive til noget opfyldt. De vil gerne vokse sig rigtig store, og sjove. Og helst her i august, den bedste måned på året.

Ja ja, kom lige tilbage til jorden her, fordi, knock-knock, regnskabets time banker på. Nu.

6 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

... ah, jeg deler dine lommesmerter! Også jeg har mange ting, jeg gerne vil bruge penge på - og enten ligger der her i august, eller også er det i denne måned, at det skal betales! Så jeg vil godt vinde en million eller to - og gerne i morgen, tak.

Det er ikke tilfældigvis Copenhagen Cooking, du har forelsket dig i? :-)

God weekend!

Sifka sagde ...

Arj altså Piske, det havde jeg sgu da lidt for sørensen glemt!

Piskeriset sagde ...

Ups - undskyld! Eller - det er nok mest din pengepung, jeg skal undskylde over for :-)

Jeg har siddet og savl... æhm, sukket over alle de muligheder, som programmet giver.

Sifka sagde ...

*SUK* det har jeg så også lige gjort!

Piskeriset sagde ...

*hehe*
Da jeg kiggede programmet igennem, sagde jeg til gemalen, at til næste år sætter jeg altså penge af på forhånd til, at der kan skejes ud, så vi kan komme til en masse af arrangementerne!

Jeannette Mariae sagde ...

Lommesmerter. Uh ha da da... Kender det alt for godt ;-)