mandag den 13. juli 2009

Langstrakte overvejelser

Jeg har brugt det meste af dagen på at sidde i sofaen og se film, mens jeg overvejede, om jeg skulle tage en tur til Skanderborg, eller Silkeborg.

I Skanderborg har de fedt økologisk chokolade og lakrids, hvorimod i Silkeborg har de, nåja, interessante bagerforretninger og fristende garnbutikker.

Ælle-bælle, jeg tager lige en film til og hov, der blev jeg vist lige sulten...og så var det pludselig for sent.

Over en tallerken med et stykke rugbrød, sennepssmurt og belagt med italiensk skinke, samt røræg lavet på fløde og friskhakket dild, sidder jeg nu her, og beslutter mig for, at i morgen er der atter en dag, som Thit Jensens yndlingskonge altid udtalte.

Måske skulle jeg genlæse bøgerne om en tid, hvor man gik klædt i så stærke kulører, som for eksempel heliotropblå. Ja altså, ifølge fornævnte forfatterinde. Og hun må om nogen vide det, for med sine evner indenfor spiritisme, var hun i stand til at spørge Valde selv. Så'en direkte og face to face.

6 kommentarer:

Kari sagde ...

Som den frister den bloggen din!
Jeg får vann i munnen bare jeg ser overskriftene dine.
De beste ønsker for sommeren videre.
Vakre tanker fra Kari*

Jeannette Mariae sagde ...

Sikke dejlig mad du kreerer til dig selv. Og ja, i morgen er atter en dag, så det bliver da spændende at se, hvor du tager hen, hvis du kommer afsted.

Knus fra engen ;-)

Karen sagde ...

Vi kommer afsted i morgen, det er sikkert...men det er altså VÆK fra Silkeborg og den fristende bager...
Vi kører til Skagen til min mors sommerhus. Min far har skrevet en bog om Johannes V. Jensen. Har var "storkender" af den familie og dens uvenskabet etc.
Mine bedsteforældre boede i Farsø, for mange år siden, og dengang gik min far rundt på gårdene og hørte alle historiene som mange af Johannes V. Jensens romaner etc. bygger på. Ret interessant i grunden, hvis man kan lide den slags dansk forhistorie.

SOLSAUM sagde ...

Det ser ut til at du har hatt ein flott dag! og eg får og vatn i munnen av alle innlegga med gode menyar;.) og bildene med lekkerbitane du presenterer!

Madame sagde ...

Det lyder som om, du hygger dig i det jyske, Sifka - dejligt at læse ;-)

susling sagde ...

Thit Jensen var en fantastisk dame og en forrygende fortællerske. Jeg elsker "Stygge Krumpen" , men den om Valdemar Atterdag har jeg aldrig læst. Måske et forsøg værd?