torsdag den 9. juli 2009

Vild med Viborg

En latinerhave i fuldt flor med meget mere end dild i skærme, blåregn, timian, merian, kartoffeltræ, hortensia, lavendel, rose, rabarber, mynte, anis, kamille, hjulkrone, citronmelisse, røllike, en buste af Steen Steensen Blicher og en domkirke i baggrunden.

Et net af smågader, et nøgle Kauni, og to sorte kjoler senere, var vi igen klar til afgang. Inden vi fik sat os til rigtig tilrette i den sommervarme bil, gik der lige lidt kludder i historiens hestehale, men sådan noget kan man heldigvis rede ud igen.

Jeg blev budt på sen frokost i Hannes hyggelige have, med hund, høns, ænder og en parasol, der pludselig nærmest var i havsnød. Så trak vi indenfor, og sludrede lidt videre, inden jeg fornemt blev returneret til det lille gule hus.

Over et par pinde, foran fjernsynet, kan jeg kun komme frem til, at Viborg er ikke det værste vi har. Og jeg kommer igen. Gør jeg.

Tak, Hanne:)

1 kommentar:

HANNE sagde ...

Altså, Sifka...jeg har nydt et par dejlige dage i godt selskab og jeg er vild med dine historier. Glæder mig til næste udflugt og Absalons fader har sikkert lavet noget fyfy i Viborg også, derfor de to tårne ;)