onsdag den 5. august 2009

I'm gonna kill that cat

Nyx er inde i en 'vælt-vandskålen' periode. Passer foderet ikke damen, så vælter vi da bare vandskålen. Der er ikke noget med pjattede sultestrejker her, nej, vand på gulvet, virker bedre.

I dag overgav jeg mig endelig, og fodrede med en af de farvestrålende poser fra Whiskas-sortimentet, selvom det ikke er fredag. Jeg har haft en par lange dage i rap, og gad ikke længere at søbe rundt i kattevand, mens jeg redegjorde for tørkostens fordele og herlighed.

Fred for katten!

Aftenen byder ellers ikke på overraskelser. Jeg skal sumpe i sofaen, mens jeg fordeler min opmærksomhed nogenlunde ligeligt mellem fjernsyn, strikketøj og det nyeste katalog fra min yndlings Gudrun.

Jeg har allerede smugkigget lidt. I går aftes, men jeg blev hurtig træt i armene, og måtte lægge det fra mig igen, slukke lyset, og sove.

En mand smilede til mig i dag. Måske er det ikke usædvanligt, men det er usædvanligt, at jeg bemærkede det, og inden de iderige forslag til, hvorfor han gjorde det, begynder at strømme ind, vil jeg tillade mig selv at mene, at det var fordi, han synes, jeg så flink, glad eller dejlig ud.

Senere var der en anden mand, der galant steppede til siden, så jeg uhindret kunne passere.

Og lad mig da lige lukke indlægget her med at fortælle, at inden jeg forsvandt ind i egen boligblok, blev forvekslet med en kvinde, der såvidt jeg har forstået, har børn i førskolealderen.

Måske var det den tilbagevendende sommer og sol, der spillede mig et puds. Ellers også er jeg bare blevet tydeligere i konturen.

Jamen, hvad ved jeg? Sjovt var det i hvert fald.

7 kommentarer:

SOLSAUM sagde ...

Åh det er og gjer godt! Nyt det;.)

Anonym sagde ...

godt Sifka..nyd det...
og Nyx ?? hun vil da bare have flødeskum !! :-)

Fru E sagde ...

Det var dog en ualmindelig klog kat du har dig der :-))

Pernille sagde ...

Skønt :)

Et eller andet sted i baghovedet popper et billede af en skål til børn der skal lære at spise op - noget med en tumlingeeffekt, så den ikke kan vælte.... :)

Lavendel sagde ...

Nyd det - altså ikke kattevæltevandet - øgkat, mumler man, men siger det ikke højt, thi disse væsner er vældig følsomme...

HANNE sagde ...

Hej Sifka...skønt at blive lagt mærke til, det gør så glad :O) Jeg kiggede på dit billede og tænkte, sikke en skøn trøje, som er på bladets forside. Gad vide om hun skal til at strikke den....men så er det jo reklamen fra den skønne Gudrun.
Håber du har det rigtig dejligt og at vi ses igen :O)

Piskeriset sagde ...

*tæhæhæhæ*
Den kat er lige efter mit hoved! Altså - lige indtil den ville gøre det samme hjemme hos mig ;-)

Smilende og galante hankønsvæsner er guld værd! Flere af dem i gaderne, tak!

Håber du har haft en dejlig aften :-)