torsdag den 13. august 2009

Sent

Det var blevet lidt sent på den, da Bjørnen endelig slap cyklerne, og returnerede til hytten her. Middagen blev derfor indtaget som under italienske forhold. De har heller ikke noget pjat med lyse nætter, hvilket vi heller ikke mere har her. Stilladset har nemlig slukket for den sidste rest sommerlys, når der ellers er tale om det.

Jeg havde lavet en ordentlig skudefuld mørbradbøffer med forårsløg og champignoner. Bøfferne blev brunet på panden og lagt i en lille bradepande, og bagefter blev forårsløgene klaret, og vendt sammen med champignon i kvarte. Da de havde smidt tilstrækkeligt med saft, tilsatte jeg mere af slagsen fra en halv citron.

Blandingen blev hældt i bradenpanden ovenpå bøfferne, og det hele røg en tur i ovnen, mens små lækre aspargeskartofler med skræl småkogte i en passende kasserolle. Fem minutter før tid kom jeg en lille tot fløde i bradepanden, og så var vi godt gående, da det hele gik op i en højere enhed på de røde tallekener.

Om lidt er her tyst og stille omkring mig, og tænk, jeg tror at jeg vil liste ligeså stille af med et friskpresset ugeblad under armen.

6 kommentarer:

Zette sagde ...

Og lige et stort tillykke - for her er det fredag. Hav en skøn dag!

Ravheksen sagde ...

Et stort tillykke fra en af dine tavse laesere. Din gave fra mig er, at jeg fremover vil vaere mere synlig i kommentarerne, da du dagligt beriger min hverdag. Endnu engang tillykke.

Anonym sagde ...

Tillykke med fødselsdagen Sifka..jeg håber du får en rigtig god dag :-)

Pernille sagde ...

Tillykke med fødselsdagen. Jeg håber du får en fantastisk dag :)

Losarinas mor sagde ...

I dag er det Sifkas fødselsdag , Hurra Hurra Hurra :-)

Annette sagde ...

Tillykke med dagen - håber den bliver lige så skøn, som vejret er her lige nu :o)