lørdag den 12. september 2009

Og så blev det lørdag

Det var torsdagsrengøringen, jeg snublede over, da jeg fik trukket mig på benene efter endnu en nat med sekvens-søvn. Så pyt da, tænkte jeg ved mig selv, og trak støvsugeren og moppen ud af skabet.

Efter en rum tid havde jeg igen fået bugt med det meste, og kunne kaste mig ud under bruseren til et velfortjent bad. Efter lidt puslerier med tøj og hårbørste, kunne jeg gå om bord i et metro-tog mod Bilka, og få overstået fredagens indkøb. På en lørdag. Med en milliard mennesker jeg ikke havde den store lyst til at dele indkøbscenter med.

Hvad lavede jeg så der? Jo, det forholder sig således, at jeg mangler fitness-klude, og tænkte at måske? Det kunne jeg så godt have sparet mig.

Hjemme i den rengjorte hytten her, pakkede jeg ud, og sad lidt og gloede, indtil lørdagen endelig landede for fødderne af mig, og klokken var blevet seks.

Nu laver jeg mad og drikker gammeldags øl, mens nattegudinden udtrykker mangel på opmærksomhed. Somom, siger jeg bare, mens kartoflerne hvisler i ovnen, og tomaterne sprutter på panden.

1 kommentar:

Jeannette Mariae sagde ...

Ønsker dig en skøn lørdag aften, kære du ;-)