torsdag den 1. oktober 2009

SUK! STØN! SNØFT!

Jeg vælger ikke mine svage øjeblikke med omhu. Hvis, jeg da ellers kan tale om valg. For igen er jeg strakt til jorden, sofalagt med snue og snøft. Og havde jeg kunne vælge, havde jeg valgt mig udenom.
Men nu ligger jeg her, mens håndværkere har invaderet vinduespartierne i den ene halvdel af hele lejligheden. Og sendt mig i eksil til stue og sofa.
Det støver. Det stormer. Det trækker. Det er skidekoldt.
Klokken halv syv, snøftede jeg rundt i en døs, og lavede en meget stor kande te, fik reddet de vigtigste fornødenheder ind i stuen, sammen med kattemad- og bakke. Ikke lang tid efter stod den første håndværker i vores badeværlse.
Hvordan han var kommet derind, ved jeg ikke. Alle vinduer var lukkede. Nøglen lå på bordet. I stuen. Uafleveret, fordi jeg har snøftede rundt i en døs siden i mandags. Men ikke desto mindre stod han altså der, og forsvarede sig med, at de skam havde banket på. Vinduet. Bag en lukket dør. Tror jeg.
Stuen kunne være fristedet, men også her er der gang i stilladset. Der løbes op og ned, bores, hamres, eller udføres andet håndværksmæssigt arbejde. Nu mangler der bare, at den venlige beboer igen i dag, kommer hjem, og forsøger at tage kampen op med rocken som våben.
Mit held er måske, at jeg stadig er træt og døsig nok til bare at grave mig ned og sove fra det meste. Men helt let er det altså ikke. Sgu!

12 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Sender dig godbedrings ønsker her fra engens land. Jeg er selv ramt af dårlig hals og ondt i det ene øre... Øv bøv...

Knus fra engen ;-)

kunsjov sagde ...

rigtig god bedring til dig, og det bliver godt når håndværkeren er færdig...
ved det helt sikkert,
har boet med en i 32 år
har selv lige fået sat gipsvægge op i 2 stuer, det sviner, men nu er det godt, jeg havde det dog godt,
kærlige hilsner olga

susling sagde ...

Oh, det har jeg også prøvet! Jeg følte mig som et jaget dyr. Især den gang, der pludselig stod fem håndværkere i min stue og jeg desperat pippede, at jeg altså også havde et privatliv. Tog de sig af det? Nope, kun ham den unge, pæne, der godt ku' se, at nu følte jeg mig invaderet. Skete der noget ved det? Ikke på kort sigt. Men i dag kan jeg gå rundt og ae mine nye termoruder og prise mig lykkelig for, at det ikke længere regner ned i min seng.

God bedring!

Losarinas mor sagde ...

Åh, dit lille pus- rigtig god bedring :-)

Lene sagde ...

God bedring og det bliver godt en gang :-)

Ravheksen sagde ...

Hvor er det godt, du giver livstegn, om end et noget svagt et, jeg var ved at blive urolig for dig.
Det er sku da bare for meget med de haandvarkere inde som ude. Rigtig god bedring og husk nu at giv dig selv lov til at blive helt rask, inden du springer paa cyklen igen:)

Hanne sagde ...

Hvis håndværkere og dårligdom bliver ved meget længere, tror jeg du skal overveje et midlertidigt eksil i det jydske, så vi kan få dig på højkant igen.
Tusind tak for fødselsdagshilsnen. Det blev en dejlig dag.
Langdistanceknus herfra

Bettys blog sagde ...

Aj, det er for meget, at du skal belastes med både håndværkere og dårligdom på samme tid. Det er sådan et tidspunkt, hvor du skulle have det stille, roligt og privat.
Rigtig god bedring

Fru E sagde ...

Trist at du ikke engang kan få lidt ro når du nu er syg. Ønsker dig en god bedring og gerne snart.

Mange tanker.

Kari sagde ...

Sender deg mange "godbedringsønsker" :o) Og vit at det er godt når håndverkeren har gått ut døra for siste gang! Og samtidig legger nøkkelen fra seg!

Vakre tanker fra K@ri*

Zette sagde ...

Har du brug for eksil? Så kom. Vi har te og ro.

God bedring, Sifka - det er hårde odds du har at være syg i!

Madame sagde ...

Øv, sikke en redelighed, Sifka - jeg håber, du hurtigt bliver rask igen.