torsdag den 16. august 2007

Italiensk for glemsomme.

Lige siden min veloverståede fødselsdagsmiddage har brødet fra restauranten spøgt i hjernevindingerne. Der var noget bekendt over det.

I går aftes fandt jeg den rigtige skuffe. Jeg har bagt lignende brød selv engang, men, hvordan var det nu lige at jeg gjorde?

I dag cyklede jeg ud til Supermarco for at købe mel, vel vidende, at det er et 'farligt' valg, men jeg slap ud derfra med melet og ikke ret meget andet. Lidt kaffeyoghurt, frosne artiskokker, safran, chokolade, bønner... nåja, og en pose gammeldags spaghetti med 'krog' foroven.

Jeg kom da også til at gå hen til hylden med kobberpanderne... og nåja, jeg løftede lige på den der 20 cm's høje pande til 785,-, men det blev ved løftet. Løftet om at komme tilbage?

Nu skal der tænkes og eksperimenteres indtil brødet kommer tilbage til mig.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Åhhhhh du er da også ude på den syndige sti - fristelsernes legeplads. Jeg bare elsker den butik

Andrea sagde ...

Din nye titel:

Brød-detektiv ;)

Da du nævnte at brødet lignede sandkage tænkte jeg på om der var noget majsmel i.

En anden mulighed er polentabrød, som dette:

http://blog.lemonpi.net/?p=890