Formiddagsflueben.
Da jeg løfter blikket fra avisen, og lægger den fra mig, er lyset skiftet fra gylden morgensol til grå formiddag.
For fluen er tiden gået i stå. Den har ikke bevæget sig i flere timer.
Et nybagt, afkølet brød venter sammen med ost og æblemarmelade. Jeg kan ikke vente med at smage på det friske, selvom tidligere åbne marmeladeglasbunde burde nås inden. Det skal være nu, nu!
4 kommentarer:
Hvordan var æblemarmeladen - sig til når du har prøvet Bo Bechs surbrød.
Æblemarmelade lyder rigtig lækkert. Det er en smuk udsigt du har på den anden side af fluen.
Eej har lige fået en masse æbler fra min mors have på Sejerø .. måske prøve at lave en omgang evlemarmelade med nogle af dem !!
Husejer* Marmeladen var god. Vi tog den med timian og citron. Den vil også være god som tilbehør til kjöttbullar.
Madame* Med al det nybyggeri om ørerne er vi sluppet heldigt fra det og har bevaret det frie udsyn til begge sider.
Dyssen* Gå trygt igang, marmelade er altid godt.
Send en kommentar