Præmierepandekager.
Sæsonens første glas krydrede æblemarmelade skal åbnes i dag og det skal foregå med maner.
Jeg bager en lille stak pandekager, som underlægning for den mørke marmelade, der dufter af mystik og silkevejseventyr. Det er ren Marco Polo tilsat skandinavisk æbletradition.
Pandekagerne er hurtigt mikset sammen af tre æg, fire deciliter mælk, en deciliter fløde eller øl, et par spiseskefulde olie, lidt salt, to spiseskefulde sukker, lidt revet citronskal og 250 gram hvedemel. Derefter står de i køleskabet og samler mod til at blive bagt på en hed pande.
4 kommentarer:
Mine pandekager er spist ;-), men det forhindrer mig ikke i at blive lækkersulten af at læse dit indlæg ;-)
hehe..
ja måske det sku være..
lækkert ser det ud ;)
Hvor lyder og ser det godt ud sådan en søndag i efteråret!
Måske har du startet en epidemi, der er vist blevet spist pandekager mange steder.
Send en kommentar