Rødder og rester.
På bunden af grøntsagskassen lå en flok kartofler og et par persillerødder. I køleskabet lå en aubergine, og der stod også en rest ymer. På frost lå en rest hakket oksekød og en pose æblesovs med timian.
Kødet er blev svitset på panden sammen med kanel, stødt nellike og paprika. Derefter tilsatte jeg salt og peber. Ved bordet skal der drysses hakket rødsløg over.
Æblesovsen blev blandet op med ymer, salt, karry og peber.
Kartofler, aubergine og persillerødder blev vasket, skrællet og skåret i grove stykker og derefter marineret i olie og ribseddike. Bagefter blev det hele hældt op i en bradpande og smidt ind i varmen.
Kødet er blev svitset på panden sammen med kanel, stødt nellike og paprika. Derefter tilsatte jeg salt og peber. Ved bordet skal der drysses hakket rødsløg over.
Æblesovsen blev blandet op med ymer, salt, karry og peber.
Kartofler, aubergine og persillerødder blev vasket, skrællet og skåret i grove stykker og derefter marineret i olie og ribseddike. Bagefter blev det hele hældt op i en bradpande og smidt ind i varmen.
Nu kalder køkkenuret, og det er blevet tid til at smage på sagerne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar