Blot grød.
Det er ikke den sundeste sammensætning, men rosinernes sødme er en rar tilsætning på en søndag morgen.
Tre ingredienser blev det til, havregryn, solsikkekerner og gyldne rosiner. Overhældt med koldt vand, og når det har trukket sig sammen, bliver det hele kogt med mælk og rørt sejt med lidt salt, når gryden er hevet af ilden.
Beholdningen af frø og nødder er i bund, der må handles.
5 kommentarer:
Sådan en slags svensk grød, lavet på svenske havregryn formoder jeg ;)
Det lyder nu dejligt, synes jeg. Men jeg elsker også rosiner ;-)
Tak Andrea, nu fik jeg overskriften til det næste indlæg:)
Jeannette Mariae, det smagte herligt:)
God søndag til jer begge to!
. . . grød bag "tremmer" :)
Det lyder ellers temli' spændende med kerner og rosiner . . Uhh .!
Pedrsn, det er da min indre grødnisse, der vil ud! Den har været spærret inde for længe.
Send en kommentar