Lasagne
Fem lag, lagt med fornøjelse. Ragu'en blev lavet af hakket oxe, porrer, dild, gulerødder, hvidløg, flåede tomater og ærter. Bechamelsaucen lavede jeg med smør, mel, mælk, muskat og ost. Västerbotten, blev den foretrukne ost, for det var, hvad jeg lige havde ved hånden. En god ting.
Det eneste klagepunkt var tilføjelsen af kvartede tomater med et dryp olivenolie og et drys salt. Bjørnen befinder sig åbentbart i en fysisk udvikling, der kræver proteiner nærmest a culo nudo, så grøntsager er ikke godt for øjnene i øjeblikket.
Jeg fandt et udemærket tip omkring bagningen af lasagnen, som var yderst anvendeligt. Det er skrevet ind i hukommelsen til senere brug. Og nu er det blevet tid til at hive lagkagen ud i varmen, så de sidste hænder kan lægges varsomt på det sidste og afsluttende lag.
2 kommentarer:
SLURP - det ser laekkert ud. Vi skulle ogsaa have haft lasagne i aften, men kom lidt sent hjem og farsen var allerede blevet til bolognese!
Tina, det er risikoen ved det, men vores var klar til ovnen og smagte herligt:)
Send en kommentar