Kartøfler afsted
Der er næsten dømt både tilt og slagside. Min tidlige, og normalt korte dag, gik hen og blev alvorlig lang, så nu tøfler jeg rundt på en cocktail af gøremål og træthed.
Ja bestemt, der tøfles virkelig på de sidste ombæringer, for at nå hen til sofaen inden alt for længe. Maden står på køkkenbordet, parat til at blive mikset indbydende sammen, når kartoflerne bliver færdige i ovnen.
Tomaterne skal bare skæres i kvarte, og drysses over fadet, sammen med Kirks gedefætter, og en håndfuld soltørrede, saltede oliven. Et drys friskhakkede krydderurter - Har jeg det? Ja, det har du da! - skal fuldende retten.
Til dessert, kan de brødflove få, en rugbrødsmad med banan og en stor kop kakao. Lidt utraditionelt, men det rager mig altså en bønne, lige i dag.
1 kommentar:
årh... de der oliven er bare de bedste...
Send en kommentar