Suppe & sandwich
Tre persillerødder, eller var det pastinakker, fem store gulerødder, tre store fed hvidløg og fem store bagekartofler. Alle grøntsager blev skåret ud i grovgode stykker. En håndfuld frisk mynte og et pænt stort bundt frisk timian gjorde det ud for det grønne drys. Salt og peber. Alt blev svitset i den sorte, og derefter tilsat god bouillon, til det dækkede. Mørkogning, og derefter en tur med staven.
Tynde skiver naturhvedebrød, ristet backbacon og ristet haloumi i skiver. Tomatmønter. Smækket sammen på sandwichmåden.
Møf!
2 kommentarer:
Mums, det lyder godt! Spændende tilbehør - hvordan smager egentlig det der haloumi? Kan man beskrive/sammenligne det med noget?
Det ser sindssygt lækkert ud - smagen kan jeg sagtens forestille mig... det må vist på menuen i week-enden lidt halloumi! Mmmhh...
Send en kommentar