På savlens rand
De er lige kommet ud af ovnen. Små rugbrødsboller. Nogle drysset med hakket peanuts og resten drysset med blå birkes. Måske er de lige til at knække tænderne på, måske er de lige, som de skal være.
Inspirationen stammer fra gårsdagens post. Fra omslaget, der altid følger med. Jeg havde bare lyst til at ændre på indholdet, så mine småbrød er blevet tilsat anis og sirup, i stedet for det posten skriver.
I den sorte gryde står en portion kartoffelsuppe, krydret med forårsløg, et æble og en del karry. Den er god og stærk. Jeg har altid en ubændig trang til karry efter en raceromgang. Eller lakrids. I dag valgte jeg altså karry. Eller måske var det i virkeligheden omvendt.
For Bjørnens skyld er der stegt bacon, som han kan putte ind i et flækket brød og grovgnave til suppen.
En del aftensmåltidet kan få en repræmiere, som morgenmåltid. Der er virkelig gået svensker i hytten her.
3 kommentarer:
Umm hvor det lyder skønt. Årstiden er lige til de små sprøde rugbrød.
Det lyder, som om du er på højkant igen. Dejligt!
uhm... jeg kan næsten dufte hvor godt dine brød dufter. Her har den også stået på suppe - vi prøvede anarkistens grøntsagssuppe med hvidvin og kokosmælk, og den kan altså anbefales.
Send en kommentar