Kylle på rist og kartofler i fad
Der er selvfølgelig en hel del Napoleon i Krig og Fred, men Kylling Marengo, blev ikke det, der kom ud af den stak kyllingelår, der lå i køleskabet.
En stor portion kartofler blev renset, skrabet, og skåret i både, og derefter smidt i bradepanden. Ovenpå lagde jeg risten, og placerede en masse kyllelår, der blev penslet med en marinade pisket sammen af oliveolie, citronsaft, salt, peber og sennep. Resten blev dryppet over kartoflerne, og efter et ekstra skud salt fandt jeg i sidste øjeblik på, at drysse med flere nævefulde grønne stenfri druer.
Og så røg hele herligheden i ovnen, der var sat til 200 grader.
Om det var gået i Napoleons lejr, ved jeg ikke, men det gik her, endda rigtig godt.
Nu venter tredjesidste afsnit og de rene lommeletter. Åh, det er en knuser!
4 kommentarer:
Sikke en sjov historie om Napoleons sejrs-middag:)
Nøj nøj nøj - det var dog en uforskammet lækker ret, du har smækket sammen :-)
Det ser meget lækkert ud. Jeg vil da prøve det med de grønne druer, for det ser både delikat og dejligt ud ;-)))
Ren råhygge :-)
Send en kommentar