Grønne grøntsager koges uden låg
Tre zucchinier blev strimlet med min bedste tyndskræller. Et fed hvidløg blev skåret papirstyndt med urtekniven. Og en håndfuld ærter blev trukket op af fryseren.
I sauterpanden varmede jeg lidt god olivenolie, og vendte grønstsagerne til, de smed væden. En lille sjat af et eller andet ahornsirup med tranebær blev lige tilsat, inden jeg krydrede med en teskefuld dijonsennep, salt og peber.
Basmatirisene stod, og hyggede sig i en lille kasserolle over et svagt blus i ti minutter, hvorefter jeg tog varmen fra dem.
Et par kalveschnitzler blev brunet på en varm pande, og derefter stegt et par minutter på hver side.
Vi har spist, og det smagte godt. Endda rigtig godt.
5 kommentarer:
Det lyder også yderst delikat :-)
Nam-nam, det lyder bare så lækkert!
Delikat og lækkert ;-)
Det lyder altså også dejligt! :-)
lyder godt og er et smukt syn :-)
Send en kommentar