Avocado på den søde måde
Jeg brugte temmelig lang tid på at rode i kassen med avocado for at finde lige de fire, der havde opnået en tilpas modenhedsgrad. De fleste var stenhårde, og en del var så modne, at skallen havde løsnet sig betydeligt, flere steder.
Alligevel var der fire som slap gennem kvalitetskontrollen.
De tre af dem havnede i selskab med saften fra en halv citron, samt et trut perlesukker, den danske udgave, der, modsat den svenske, er transparent i kornene. Men, det er i virkeligheden smadder lige meget i denne sammenhæng.
Stavblenderen kom i brug, og efterfølgende blev den cremede avocadomasse prøvesmagt en hel del.
Økologisk piskefløde blev hældt i en skål, og pisket til skum. Jeg smagte til med hjemmeavlet vanillesukker, der jo er er så nemt. Tomme vanillestænger tørres, og blendes sammen med sukker, og så er der vanillesukker i skabet.
Piskefløden blev nænsomt vendt i avocadocremen, og jeg tilsatte lidt mere perlesukker og revet citronskal.
Og så var der bingo på pladen!
3 kommentarer:
Tak for opskriften - det vil jeg helt sikkert prøve her. Mums... ;-)
Uhm....som du kan finde på!!! Lækkert.
Det lyder interessant med den avocadocreme til lagkagen.
Familien skulle godt nok lige have opskriften læst højt et par gange.
Rigtig god dag i morgen sammen med Anne.
Send en kommentar