lørdag den 5. maj 2007

Aftenhygge.

Efter vores lange spadseretur endte vi igen på udgangsadressen og fik sat fut under gryden med "morfars" og åbnet en god flaske rødvin.

DVD'en røg i fremviserskuffen og filmen kunne bare gå igang. Veninden og jeg går jævnligt i bio, men blev forhindret da The Departed stod for tur. Det fik Bjørnen og Bedstevennen fordel af, for de røg afsted i stedet for. Stort lærred, sofarække, benplads og midt for. Det bedste. Tilbagemeldingen fra dem var klar tale. Enorm god film. Wauw.

Så det var altså den, der skulle ses til rødvin og "morfars". Vi var på hjemmebane, så man måtte derfor godt kommentere, rasle med poser, hvis vi havde haft nogle, og holde omrørings- og pastakogningspauser. Når vi har betalt for gode billetter til bio, er der dømt stilhed fra filmens start til slut. Der er irriterende når der bli'r snakket, raslet, ringet eller andet, når man har betalt pæn pris for det store lærred.

Det var godt nok svært, at få brugt pauseknappen, for filmen var klippet tæt og godt. Man nåede dårligt, at få vejret mellem sceneskiftene. Hamrende gode præstationer og spænding til det sidste. Der var så mange lag og aspekter, så det er en film, der kan sagtens kan ses flere gange. Wauw.

Vi sluttede af sent, men nåede da også, at få guffet desserten i os, som var en jordbærlagkage, med marinerede bær og hyldblomst/vanillecreme. Den var så lækker, at vi fortabte os i flere minder og glemte tiden. Den sidste bus var pludselig kørt og toget kunne ikke nåes uden, så det endte med en opredning på sofaen, der midt på natten.

3 kommentarer:

Judith sagde ...

Det har været en god og hyggelig aften, og så jordbærlagkage, mums altså:-)

Sifka sagde ...

Ja, det var godt, at ses og jeg er helt glad i dag efter al den gode snak.

Anne sagde ...

Arjjj, mand, sådan et stykke kunne jeg nu godt sætte til livs lige her og nu på en grå og blæsende mandag!!