onsdag den 23. maj 2007

Satans osse!

Jeg kører glad fra job i ført nye sølvsandaler og forventningsglæde. Bjørnen skal til gymnasiegallafestbal på fredag og vi skal ud og powershoppe festtøj til ham. Ja, jeg må godt komme med, for det er mig der sidder på Kassen, og vi er gode til, at shoppe sammen. Jeg blander mig ikke så meget, betaler ved kasse 1, og rådgiver gerne, når det er ønsket.

Jeg har ikke travlt og ser mig godt for, inden jeg speeder op for at kurve et venstresving. Og så, out of nowhere, kommer der, en eller anden hurtiggående spøgelsescyklist, på lånt bycykel, kørende direkte ind i mig. Jeg kunne bare se til, for jeg havde ikke én eneste, bare lillebitte chance for at undgå ham. Kapauw! og jeg lå i gruset med cykel og sølvsandaler.

Han undskyldte meget, på et sprog jeg ikke forstod en disse af. Han slog over i engelsk efterhånden, som han fik bekæmpet sin del af chokket og ordene begyndte, at give mening hos mig, der var rasende, forslået og chokeret. "Are you allright?", "Are you allright?", "I'm sorry!", "I'm sorry!". Nu får vi øjenkontakt, er begge i focus og så siger han: "I'm sorry!", "I'm from Poland."!??? Jeg har skide ondt og kan kun snerre: "Åhr jaer, you're just a f'***ing IDIOT!" og så humpede jeg over gaden. Ikke særligt imødekommende, og langt fra høfligt, men det var, hvad der var overskud til lige på det tidspunkt.

Nu sidder jeg her og med is på hånden og er ynkelig. Jeg kan ikke strikke, hækle, lave mad, bage, lave Superpangørenringene, eller noget som helst. Jo, jeg kan blogge med en hånd, men ikke fotografere. Øv, jeg er irriteret og gal. For jeg kørte efter helt bogen, men det er uden betydning i denne sammenhæng, for man kan ikke gardere sig mod idioter.

På den anden side er jeg jo skide glad for, at jeg ikke kom mere til skade. Jeg har ikke slået mig til blods eller hjernerystelse og jeg har heller ikke brækket noget. Cyklen er hel og læderjakken lå i cykelkurven. Havde jeg haft den på, var den blev ridset, uklædeligt, efter rutcheturen henover gruset, men den slap altså med skrækken.

Bjørnen måtte tage alene ud og sondere terrænet for tøj og sko, men inden han smuttede ud af døren, fandt vi ud af, at vi har chancen for en fællesudflugt igen fredag eftermiddag. Så nu krydser jeg fingre for, at der til den tid ikke er polske bycykelcyklister i farvandet.

10 kommentarer:

Kontorchefen sagde ...

Nej da, vildt. En spøgelsescykelist ?? Ha ha. Men stakkels dig da. Der kan så nemt ske noget. Håber I får en hyggelig tur næste gang :-)

Anne sagde ...

Øv,øv øv, Sifka, det er synd og træls, sådan på jysk du ved, for dig.
Et pust og et kærligt klap herfra!

Men du har da været rigtig heldig, vi undværer gerne fotos og strik, men ikke dig, vel!!
KH Anne

Regitze sagde ...

pyha. godt han kun var på cykel. god bedring, hånd!

Githa sagde ...

Føj da - sikke en dårlig oplevelse.
Men pris dig lykkelig for, at det "kun" var en anden cyklist der påkørte dig.

Ønsker dig rigtig god bedring og håber du hurtigt kommer på højkant.

Githa

ps. Sikker på mit sprogbrug også ville have begrænset sig til udenlanske eder og en del endnu værre på dansk efterfølgende ;-))

Anonym sagde ...

Føj,en klam oplevelse! Du havde vel hjelm på????
Har prøvet det 2 gange! Både med et fjols på cykel og et megafjols i bil! Man får faktisk et chok og bliver meget rystet.Og begynder at bruge hjelm!!!

lifeondyssen sagde ...

Fy for pokker .. håber du er ok og din hånd snart er frisk igen til at strikke, hækle osv ;o)
Håber ikke du møder andre dumme cyklister på fredag !!

Sifka sagde ...

Hång & jeg takker for alle bedringsønskerne. Det varmer os begge :)

Ella sagde ...

Sikke en grim forskrækkelse og sikke en idiot - godt at du trods alt ikke slog dig helt til lirekassemand - god bedring med hånden :-)

Sifka sagde ...

Tak Ella :)

Deborah sagde ...

Forstår ikke, hvad han lavede i forkert kørselsretning - den er da så vidt vides den samme i Polen. Men ihvertfald god bedring med dig!