onsdag den 6. juni 2007

Bispebjerg

Jeg har lige forladt det kendte og befinder mig på kanten af noget jeg ikke færdes i så tit. Jeg er på vej til et 'for en sikkeheds skyld' check på Bispebjerg og venter på den bus, som skal fragte mig det sidste stykke vej.

Hvor jeg står, har jeg da lykkeligt glemt igen. Næste gang, jeg skal på disse kanter, må jeg igen ty til 'Rejseplanen', nøjagtigt som idag.

For nogle år siden havde jeg min gang på Bispebjerg Hospital, med et par problemhænder. Hver eneste gang jeg skulle derud, silede regnen ned og alt var gråt og trøstesløst. Jeg hadede de ture.

I dag ankom jeg fra en anden vinkel og det hele så helt anderledes ud. Jeg fik ligefrem lyst til at se nærmere på bydelen, men tiden manglede. Havde der været plads til det, var jeg nok gået op til kirken. Jeg ville også gerne ha' set 'Bispebjerg Bakke', men det må jeg så gøre en anden gang.

3 kommentarer:

visitsen sagde ...

Jeg tror det er et års tid siden, hvor jeg på cykel ud til en veninde pludselig kørte den vej - op af bakken og forbi kirken. Det er så anderledes et område, helt forskellige fra mit København.

Husejer sagde ...

Jeg har et par gange været til gudstjeneste juleaften i Grundtvigskirke. Der er en særlig stemning deroppe på bakken en vinteraften i sne.

Håber alt er vel ved for en sikkerheds skyld tjækket.

lifeondyssen sagde ...

Fantastiske billeder .. det skal jeg huske at ligge mærke næste gang jeg kører forbi .. i morgen tidlig :o))