onsdag den 20. juni 2007

Godtegrisen.

Jeg læser om overspringshandlinger i forbindelse med eksamenslæsning her. Jeg kan nu konstatere, at overspringshandlinger åbenbart også kan forkomme, når man har arbejdsrelaterede opgaver liggende lige om hjørnet.

I hvert fald har jeg siddet hele aftenen med poten i skålen, blogget og ædt imens jeg har gennemtænkt og problemformuleret.

Nu må jeg vist hellere gå i seng.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kender det godt.....nogen gange kan jeg få tingene gjort på 0 sekunder og andre gange kan jeg udskyde til absolut deadline.... Jeg tror de hoved havde brug for sukkert.....

Sifka sagde ...

Mariannè:Også det sukker igår;)

Anonym sagde ...

Igår tæller ikke. Vi lever lige nu, ikk? Hvad er det også Fru Murermester Jessen siger i Matador; det er ikke fordi jeg har lyst, men min læge siger jeg trænger....
Capre diem

Regitze sagde ...

overspringshandlinger er egentligt et rigtigt væmmeligt ord.
vi har jo brug for at fordøje på andre planer end det bevidste, og det sker kun, når man bevæger sig væk fra 'problemet'. ved at kalde den proces en overspringshandling, slår vi os selv oven i hovedet og bliver - endnu mere - stressede.

Sifka sagde ...

Egentligt oversprang jeg ikke noget. Jeg sad jo og genntænkte tingene med poten i skålen, men du har ret i dit synspunkt.