Her får I min opskrift på kalkunbryst med fyld af hvidløgsflødeost,
basilikum og soltørrede tomater. Det er så lækkert og man får saftigt og
mørt kød fyl...
tirsdag den 10. juli 2007
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Her klinger latteren højlydt fra de hængekøjegyngende hættemåger!
Værs'go' snegl med lemoncurd, kanel og hvid chokolade. Denne gang er der brugt ovn på sædvanlig vis, og jeg har våget over processen med tiden sat til i små bidder.
Skrevet af
Sifka
den
10.7.07
5 kommentarer:
Mums da de snegle ser godt ud.....er den en opskrift du vil dele??
Mange hilsner
Pia c
Du har en rigtig veludviklet lækkermund!
Det er jo perfektion!
Åh nej, nu er der igen savl i mit tastatur... Vil du dele opskriften?
Nu stopper du med alle disse lækkerier .. mundvandet er løbet over og ned på gulvet .. :o)))
Hva bliver det til med det kaffe/te/kager kager og boller-bord jeg bestilte sidst ;o)
Send en kommentar