torsdag den 5. juli 2007

Flere jern i køkkenilden.

Jeg står så der og har taget hul på appelsinkagen og får lyst til kartoffelpizza. Samtidig opdager jeg at jeg har glemt at rumtemperere æggene, så det kan de jo snildt gøre, imens jeg laver pizza.

Inden jeg smider bacon på panden, når jeg lige at hive surdejen frem fra køleren og smide en håndfuld gnallige rosiner i vand. I min fantasi rumsterer noget vildt omkring dagens forsøg med surdejsbrødet rundt, men det ser vi på senere.

Bacon og kartofler er klar til pizzadejen, som jeg havde liggende klar på køl, så nu skal den lige temperere. Ovnen varmer op og jeg skriver lige et indlæg. Nu går jeg ud og hakker mandler og smider derefter en pizza i den varme ovn.

4 kommentarer:

Husejer sagde ...

Tror du har helt styr på køkkenjernene.

Der er dog ellers oplagte muligheder for fadæser som mandler på pizzaen, og bacon i kagen.

Det skal nok blive godt - her står den på hvad køleskabet gemte og hygge foran brændeovnen.

Husejer sagde ...

Må lige fortælle, at jeg for første gang har fået et næstenord i det krævede bekræftelsesord:

igudeok

Sifka sagde ...

Det lyder da fedt med brændeovn. Det der ord er da flot, men du må meget gerne uddybe lidt omkring udtale, oprindelse osv.

Ang. køkkenjernene så tror jeg at det går, men det plads du ser på billedet, de er hvad jeg har til rådighed. Jeg er lidt stolt af mig selv;)

Husejer sagde ...

En dag vil du finde denne forklaring i ordbøgerne:

igudeok, interj. [I-gu-de-OK] (nævnes første gang på såkaldt blog juli 2007)

1) I betydningen det er for overdrevent, overraskende eller for meget. Kan ses som dansk pendant til det amerikanske Oh My God (OMG), som især kvinder anvender når de ser et godt tilbud i en butik eller end anden kvinde, som de er misundelige på fx på grund af lækkert tøj, smart hår eller dyr håndtaske.

2) (ofte spørg eller ironi) udtrykket bruges når det står ned i stænger og man opdager, at der stadig er vasketøj på snoren.