Aftensmad.
Økologiske koteletter skåret i skiver. Brunet på panden, mens vand til pasta står på blus. Kødet tilsættes salt, peber og oregano. Perleløg og ærter røres i kødet sammen med en dåse flåede tomater. Simrer blidt mens pastaen koges.
Lige før servering vendes pastaen sammen med kødet på panden. Serveres med revet parmesan.
Nu lokker tv med krimi og sofa med strikketøj. God aften derude.
5 kommentarer:
uhmm, jeg tror også det vil smage godt med hjemmeavlede grise, dog ikke økologiske ;-)
tak for ny ide.
Det ser bare lækkert ud.......Har også bare fladet ud foran fjerneren med hækletøjet....
Den menu vil jeg optage i mit repertoire - tak for en spændende idé.
Jeg synes også, det lyder fristende - dog springer jeg nok lige de der perleløg over - dem er mit liv simpelthen for kort til.
Nam nam ser det ud .. kødet skal bare være okse istedet ;-)
Send en kommentar