torsdag den 9. august 2007

Mere garn.

Jeg er den heldige ihændehaver af to lukkevagter og et kort aftensmøde i denne uge. Nu mangler jeg kun en lukkevagt i morgen og så har jeg ferie i en hel uge.

Ikke nok med det, så er det den bedste uge på hele året, for jeg har fødselsdag, og jeg er lallevild med at ha' fødselsdag. Ikke på grund af gaver og festivitas. Nej, det er mere det, at ha' muligheden for at forkæle mig selv med god samvittighed, og når jeg forkæler mig selv i den sammenhæng drypper det ofte på omgivelserne.

Igen i år vil jeg invitere Bjørnen på en madoplevelse væk fra vores eget køkken, og jeg tror jeg ved, hvor vi havner henne. Tidligere har vi frekventeret en restaurant i nærheden, men efter to massive skuffelser, har vi droppet den for alvor.

Jeg overvejer også, at få arrangeret en tur til Århus, og får måske dermed mulighed for at få hilst på et par bloggere eller to, derovre i det jyske.

Efter en varm dag på jobbet, kørte jeg en omvej hjem og kom omkring Netto, hvor der var bomuldstilbud og en enkelt sommerlig dug, der lå så ensomt og kiggede. Så bare sådan for at forlænge øjeblikket med sommer og solskin, tog jeg den med i kurven. Jamen, pæn var den også.

Nattegudinden er på indendørsjagt efter de myg, der sidder på vægge og lofter. Hun har belladonnablikket på, og sidder og stirrer intenst på kræene. Jeg selv sidder bare her og nyder min fyraften.

7 kommentarer:

Marianne/københavn sagde ...

utroligt hvad der er i din Netto - min er støvet væk for de tilbud..... Garnet er lækkert.... Jeg selv smutter en lille tur med Mille til Malmø på tirsdag

Madame sagde ...

Rigtig god ferie fra efter arbejdstid i dag - og det lyder spændende med din tur til Jylland og måske et møde med andre bloggere.

Anne sagde ...

Dejligt med lidt mere ferie, dejligt med fødselsdag og rigtigt dejligt, hvis du kommer et smut til fastlandet!
Vores havehus og andre gemakker står til din rådighed :-)

Nina sagde ...

Rigtig god tur og velkommen herovre hos i Jylland. Jeg ønske, du også får lidt solskin med på vejen.

Husejer sagde ...

Du var heldigere med farverne på garnet end jeg - kun sand og lysegrønt ;)

Nu ikke noget med at snyde os for at synge fødselsdagssang og sådan for dig på bloggen, vel?

Nå nej forresten, den klarer vi selv, den dag i næste uge, hvor det er godt vejr, det er din føsda.

Zette sagde ...

Så skal du huske de gode bagere i Århus, Sifka og fortæl nu endelig, hvor I skal spise - er på evig jagt efter gode restauranter!

Sifka sagde ...

Marianne: God tur, det er en dejlig by, men det ved du jo:)

Anne: Pludselig er jeg der måske:)

Husejer: Nej da, jeg er jo en total fødselsdagsfreak. Bare vent jeg skal nok afsløre mig:)