fredag den 3. august 2007

Rockin' Girl Blogger.

Forleden gik mit fysiske system ned og jeg har ligget underdrejet i et par dage. På et tidspunkt var jeg inde på bloggen for at læse eventuelle kommentarer, og jeg så, at Marianne havde givet mig en bloggerpris, ved at udpege mig som Rockin' Girl Blogger.

Jeg ved ikke helt, hvorfra prisen stammer og hvordan og hvorledes, men da jeg sad krumbøjet på skrivebordsstolen og læste, med en tung hånd på tastaturet, udmattet længere end indtil benet, blev jeg rørt. Og glad. Så tak til dig Marianne for opmuntringen.


Jeg blev også glad for de andre kommentarer, der på trods af at jeg ikke havde skrevet detaljeret om min nedsmeltning, rummede forståelse og empati.

Således kunne jeg krabbe ind i seng til en lur på næsten 20 timer, glad og opløftet over den opmuntring, inspiration og fællesskabsfølelse, som jeg fra en ny og uvant kant har fået.

Billedet øverst på siden her, er taget i mandags på vej hjem fra en dejlig Malmøtur. Jeg tog det fordi, jeg netop på det tidspunkt stod og tænkte, at Marianne vist nok boede et eller andet sted derude.

Billedet fra forleden, med regnbuen, har udløst kommentarer fra andre end Marianne. Da jeg havde taget det, tænkte jeg på om kranføreren måske ville kunne kravle ud og finde en krukke guld ude for enden, men for min skyld må de da meget, meget gerne finde guld i DR's kælder også.

Bloggeriet har indtaget sin plads både her og der, og det er jeg godt nok tilfreds med, og tak til jer alle.

3 kommentarer:

Husejer sagde ...

Herligt at se dig igen! Og tillykke med den fine udnævnelse, den kan jeg godt forstå du blev rørt over.

Anne sagde ...

Godt med et lille livstegn fra dig, Sifka, det er vi vist flere, der har ventet på.

Cool titel, du er blevet beæret med.
Kh Anne

HANNE sagde ...

Tillykke med titlen, den har du fortjent.
Rigtig god weekend, jeg tror solen kommer forbi :-)