fredag den 14. september 2007

Fredagsfastfood.

I går aftes røg strimlede peberfrugter på en pande med en sjat olivenolie. Der stod de på lavt blus i en rum tid, indtil de var blevet føjelige og bløde. Af med panden og indholdet på køl til i dag.

Hertil aften smækkede jeg en grydefuld koldt vand på et mellemblus. På en varm pande blandede jeg gårsdagens peberfrugter med skiveskårne champignon, nogle skefulde hjemmehenkogte tomater og et par dåser tun i vand. Lod det simre og putre sammen.

Mellemblusgryden med vand blev brugt til en portion pasta, der blev kogt al dente og derefter vendt med tuntomatpeberfrugtblandingen og en lille spids fløde.

Det smagte bare så hjemmegjort og dejligt.

3 kommentarer:

Anne sagde ...

ummm, hvor lyder det til at smage godt. Ideen gives videre til kokken her i huset (og det er ikke mig hi hi)
men hvad betyder "at putre"?
ordet simre kender jeg, men ikke det andet.

god weekend :-)

Sifka sagde ...

Anne* Tak i lige måde.

At putre er i virkeligheden det samme, som at simre. Du ved det så'en står og plopper lidt forsigtigt:)

Anne sagde ...

ok. ordet er taget til mig, det "smager" godt hi hi