fredag den 14. september 2007

Og meget mere.

Jeg tror, at det er meget godt, at det er gået hen og blevet weekend. Jeg har da vist en del, der skal lægges kærlige hænder på.

Jeg havde tidligt fri i dag. Tog ind til byen for at sidde en times tid, i en stol, hos min rare og dygtige frisør. Bagefter samlede jeg det meste af det lokale supermarked sammen i en kurv, og betalte ved kasse to.

Vel ankommen hjem opdagede jeg, at jeg havde glemt halvdelen af de vigtigste ingredienser, og da jeg ville fare ned igen, var det begyndt at regne vildt og meget. Jeg gider ikke at være våd, og har nu siddet en times tid, og håbet på at Bjørnen lige lagde vejen forbi. Men...

Forresten er billedet til dette indlæg, jo aldeles afslørende, og jeg har da også overvejet om, det overhovedet skulle på. Jeg har nemlig ind imellem bunker, og jeg har støv, nullermænd og kattehår. Opvask, beskidt vasketøj, avisbunke og rent vasketøj. Bøger, der skal afleveres, dåser og flasker der skal afleveres et andet sted. Aviser der skal læses, faglige bunker og al strikkeriet, der forøvrigt bidrager til nullermandsriget i hjørnet bag tv'et.

Bo Bedre, ligner det ikke, men det min lille families hjem og basis, og vi elsker det med rod, nullermænd og hele gøjemøget. Og tænk nu kom Bjørnen hjem.

8 kommentarer:

Lene sagde ...

og mit hjem ligner også meget lidt et bo bedre hjem. har tilbragt eftermiddagen efter arbejde på sofaen, men nu må jeg hellere i aktivitet. God weekend Sifka

Husejer sagde ...

Aj, det er da nogle hyggelige bunker og ingens hjem ligner bo bedre - der bliver flyttet rundt og lagt til og trukket fra, når der skal tages billeder.

God weekend og spild den nu ikke på ligegyldig oprydning ;)

Kagekonen sagde ...

Jeg bliver bare så glad, når jeg ser, at andre også bunker... Jeg læste faktisk engang et sted, at mennesker der roder ofte er mere kreative og intelligente end ordens "facister"... Men jeg kan selvfølgelig ikke finde udklippet.

Shabby in Town sagde ...

Altså nu skuffer du mig.... hvis du kalder det der rod, nullermænd og kattehår??? Hvad vil du så kalde mit rod? Måske vi lige skal definere hvad rod er?
Der hvor der er hjerterum er der hvor der er hyggebo - det er mit slogan

Nina sagde ...

Ja, jeg vil da bare lige sige, Sifka, at du da i det mindste kan se noget af bordet, det kniber det gevaldig med her. Go´ week-end til dig!

Madame sagde ...

Jeg indrømmer, som alle de forrige, at vores hjem heller ikke ligner Bo Bedre til hverdag. Men når der er besøg i udsigt, får det en ordentlig overhaling.

Sifka sagde ...

Lene* ...og god weekend til dig :)

Husejer* Efter vi er blevet os selv, og efter jeg er kommet ud af stressen, er jeg faktisk blevet meget bedre til at lave andre ting før rengøringen. Før i tiden var jeg handlingslammet, hvis ikke det var gjort rent og ryddet op først. Så var man selvfølgelig total udmattet og orkede ikke det sjove. Åndssvagt.

God weekend:)

*Kagekonen, det lyder interessant. Jeg må i så fald være enormt kreativ ;) God weekend.

*Shabby, billedet viser jo kun et udsnit af det samlede hele. Jeg ved godt hvad rod er.

Det er et godt slogan du har der.

God weekend:)

Nina* God weekend til dig:)

Sifka sagde ...

Madame* Det gør jeg også. Ved gæstebud bliver bunkerne sorteret eller gemt væk og så en overhaling af resten. Gosd weekend:)