mandag den 8. oktober 2007

Efter endnu en mandag.

Jeg er begyndt at bryde mig mindre om mandage. En gang passede de mig bedre, men nu er de næsten håbløse. Det er især mandag morgen den er gal med, og jeg kan kun håbe på, at jeg kan få byttet den til noget mere fornøjeligt.

Hvad stiller jeg så op så længe, jeg skal leve med håbet? Jeg kommer hjem med indkøbsposen, pakker ud og ta'r en fornuftig håndmad. Sukker dybt. Inderligt. Sætter vasketøj over, og kommer i tanke om pandekageresten fra igår.

Åbner køleren, og ser straks, at der er en, der har lindet på låget før mig, men der er stadig nogle stykker tilbage. Drysser med lavendelsukker og ta'r en teskefuld æblemarmelade til at dyppe i. Frydefuldt er det på sådan en mandag.2 kommentarer:

Zette sagde ...

Sådan som du beskriver det, Sifka, får jeg altså sindssygt lyst til pandekager, som ellers ikke hører til hofretterne - ikke at der er noget galt med dem, men jeg tror det er noget med, at jeg som barn hos en veninde fik serveret dem med is i - det brugte vi ikke hjemme - og det kunne jeg simpelthen ikke få ned. Men med især revet kokos eller smør er det ret godt!

Shabby sagde ...

Jeg tror at pandekagen ligeså meget ville dig.....