tirsdag den 20. november 2007

Stegepande.

Jeg opdagede, at jeg tror, at jeg trænger til en ny stegepande. Rundt omkring har jeg noteret mig, at man bliver stillet spørgsmål om dette og hint, og deltagelse er helt frivillig. Den ide vil jeg tage til mig for en stund.

Skulle du ha' ny stegepande, hvilken én ville du investere i, hvorfor, hvor kan den købes, og ikke mindst, hvor meget koster den?

6 kommentarer:

Husejer sagde ...

Tihi - gæt hvad jeg var ude at købe i går?

Jeg støvede rundt i Inspiration, til jeg fandt denne

To ting gjorde udslaget: At den tåler meget høj varme, det gør tefal ikke, og at den kan smides i en ovn uden at håndtaget smelter.

Så gør det jo heller ikke noget, at den ser sej ud og vejer ingen ting.

Den afløser en Jamie Oliver tefal-fætter, som jeg har været ok glad for, men som efterhånden netop bærer præg af for høj varme.

Jeg tror jeg gav 600 kroner - kan se, at jeg skulle være taget til Sverige efter den ;)

Husejer sagde ...

Tror du har slået brugen af html fra:

http://www.dukatbord.se/?pid=294305

marianne sagde ...

Stegepande er et vidt begreb, hvad skal den bruges til?
Stege bøffer/kød - så er en titanium gril pande mit bedste køb indtil nu.
Lynstegning af grøntsager - en tynd fra Ikea til lige godt 90 kr en af de bedre (har et godt håndtag). Langsom stegning - kløverblads tefal.....
Det er ikke nemt.... smag og behag samt behov og sidst men ikke mindst, hvad pottemånen(pungen) siger....

Anonym sagde ...

Af en eller anden grund kan jeg ikke se, hvad du har købt ... men det, at den kan komme i en ovn er jo fantastisk. Jeg fandt i sin tid (for to år siden) en svensk Skeppshult støbejernspande hos en sidegadeisenkræmmer. Den var godt nok med træhåndtag (der røg ovnmuligheden) for DKK 250. Det var et fremragende køb, Intet Er Endnu Brændt På – Medmindre Jeg Har Været En Idiot!
mvh Mogens, Madkultur

Sifka sagde ...

Mogens, jeg har ikke købt nogen endnu, så derfor fisker jeg efter gode råd. Går jeg udfra dit og Husejers svar, ser det ud til, at en Sverigestur ville være en god ide.

Kagekonen sagde ...

Jeg har en tefalstegepande som trænger til en ombytning... så har jeg også en sauterpande som jeg købte sidste år. Det er en Scanpan og den klarer alle varmekilder (undtagen induktion) og kan gå i ovnen til 260 grader. Den er super god... Så min næste stegepande bliver en Scanpan.