mandag den 12. november 2007

Stingene taget.

Jeg skulle en tur ind til byen, for jeg skulle ha' stingene taget. Jeg er ikke så god til busser, så jeg tog cyklen og kunne så samtidig få trænet knæet. Det gik fint, og vejret var pænt med sol og kulde i luften. Opfriskende.

Sådan ét par sting er for intet at regne, og kort tid efter befandt jeg mig på en af de skæve gader i indre by med et græskarbrød under armen. Så langt så godt og der var stadig krudt på knæet.

Næsten lige henne om hjørnet ligger mit foretrukne garnsted, og der var da selvfølglig lidt, der kunne friste. Jeg har noget med sort og hvidt for tiden, og valgte lidt alpaca i de omtalte farver. Hvad det ender med, ved end ikke jeg.

I lægens gade havde jeg lige nået at få købt årets julete. Det er same procedure, Kusmi i den største dåse. Dyrt, men dejligt.

Forleden tabte jeg en af yndlingskopperne på gulvet, og da vejen i dag faldt lige forbi, der hvor man kan få den slags kopper, fik jeg således indkøbt en ny. Men der var også lige plads til et par ekstra large store kopper i posen. I sort og hvid.

Det resterende krudt blev brændt af i det lokale supermarked, hvor jeg ved kassen blev hilst på af en bekendt med-bryggebo, som jeg ikke har set længe. Hun skulle snart på langfart til et så fjernt land, at vaccinationerne alene, kostede det samme som en mindre rejse. Lidt misundelig kan jeg da godt blive, sådan en mandag eftermiddag.

2 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Det kan være frygteligt dyrt at ende derinde, men det er også frygteligt hyggeligt og du har gjort gode køb, kan jeg se :-)

God aften til dig :-)

marianne sagde ...

Spændende hvad du skal igang med... jeg elsker også den butik...Godt at du gjorde dagen lidt hyggelig for dig selv..