søndag den 2. december 2007

Julekalender.

Jeg sagde godmorgen til den grå verden udenfor vinduerne, og gik derefter i seng igen. Læste Ib Michael færdig, og genopstod med en beslutning.

Modsat, som hos så mange andre, er stadsen ikke hentet frem, og her er ikke pyntet til decemberhygge og andet knas. Nej, nej, jeg går mod strømmen. Dette års julekalender kommer, for hytten hers vedkommende, til at handle om omrokeringer og oprydninger. Der vil også blive tale om weekendudflugter til en større svensk virksomhed med deraf følgende fragt frem og tilbage.

Den interessante, overordnede overvejelse, der melder sig er: "Når vi at få alt på plads inden jul?". En rigtig julegyser i 24 afsnit.

Jeg åbnede, som reglerne foreskriver, første låge igår. Der blev undersøgt og lagt planer. Målt og vejet. Omrokeret og gjort klar. Julebukkene blev sluppet løs på trappen og et par tv-kalendere åbnet.

I dag er boremaskinen sat til opladning, og en del flytten med bøger skal fra hånden. Dagens opgave er at få udvidet stuens reolvæg således, at jeg får mere bogplads, og samtidig får blændet en dør.

I mens hænger det overordnede spørgsmål oppe under loftet: "Når vi det hele inden jul?"

1 kommentar:

Anne sagde ...

I skal nok nå det!
Hvis ellers den svenske hylde-dealer ellers har tingene på lager, hvis samlevejledningen ikke er på serbo-kroatisk og hvis alle skruer er med i kassen!!

Jeg sidder i arbejdsværelset og får en frygtelig trang til også at omrokere, men jeg ved at Torben vil nægte på denne side af julen, han mener bestemt, at jeg har lagt for mange andre planer...

Ha' en dejlig søndag, Sifka!