søndag den 9. december 2007

Julereol på sikre ben.

Tænk, pludselig syntes jeg, at reolen i stuen gyngede faretruende. Jeg var blevet forvænt efter at reolen i gangen, var blevet boltet til væggen. Det samme måtte gøres med det store monstrum i stuen.

Borebillebjørnen gik i krig, mens jeg holdt mig i baggrunden. På et tidspunkt røg han ind i de samme problemer som i går, og jeg måtte igen op på stigen og føle mig frem. Pletskud igen og nu står reolen sikkert på benene. Jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort uden Borebillebjørnen med moslegenet i gear. Mon ikke han fortjener en ekstra julegave i år?

Bagefter måtte jeg til det store puslespil. Bøger skulle flyttes fra en hylde til en anden, og nogen gange tilbage igen, men nu tror jeg, at det er ved at være på plads.

Jeg havde købt nye låger til skabene. De er lavet så smart, at man kan vende enten en hvid, eller en sort side udad, eller selv finde på noget. Den hvide side opdagede jeg, var for grålig, og den sorte side var for mørk. Gode råd var dyre, men jeg fandt et stykke stof som kunne gå an indtil videre. Jeg kan i hvertfald godt holde jul med det. Måske også nytår.

Køkkenet ligner stadig en slagmark, og halvdelen af spisebordet roder, men det går fremad, og intil videre har jeg faktisk overholdt min julekalenderaftale. Vi får se om en ny låge bliver åbnet og noget mere udført i morgen.

7 kommentarer:

Marianne's mening sagde ...

Hvor er det en stor og flot reol.
Det kan jeg altså rigtig godt lide. Jeg kan godt forstå du gerne ville have den fat i væggen, for sikke et brag den kunne give, hvis den faldt...

Rigtig god aften

Sifka sagde ...

Jeg så det lige for mig. Fire meter reol der lagde sig ned!

Nethe sagde ...

Neej hvor er det blevet fint! Tillykke!

Madame sagde ...

Sikke fin din stue er, Sifka! Vi har en lang reol, der vist er magen til din, men uden skabe.

Rimkogeren sagde ...

Herligt med bøger at opfylde
og hver en kasse at udfylde
og når alt er på den rette hylde.
Jeres glorie kan I nu
velfortjent forgylde!

Natmaleren sagde ...

Det er en stor reol, men den er flot. Det var nok en god ting at få den skruet fast i væggen:-)

Sifka sagde ...

Jeg elsker min reol, og hvergang jeg træder ind i den stue, hvor den står, føler jeg mig rigtig hjemme.