onsdag den 9. januar 2008

Summen.

Tolv timer efter at jeg havde smækket døren, låste jeg mig ind igen. Det har fileme været en lang og indholdsrig dag. Jeg har været med til at tænke tanker, der nu endelig skal udføres i praksis, og det giver en rigtig god fornemmelse af anerkendelse.

Jeg havde en lille pause mellem to ting, og den tilbragte jeg med at snuse rundt hos isekræmmeren med ophørsrabat. Farezone med lokkemad og jeg gik i fælden. Klap-klap! Jeg vil på nuværende tidspunkt kun afsløre, at jeg købte en ny gulvmoppe. De andre rare sager vender jeg tilbage til ved mere passende lejligheder.

Nu er den halve uge gået, og den er gået godt. Jeg har lige tjekket tv-programmet og alvorligt talt, jeg foretrækker at gå i seng med min gode krimi, for jeg er også meget træt, og denne træthed summer en smule i ørerne.

Godnat og sov godt ude i jeres verdener.

6 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Og i lige og velfortjent måde, Sifka. Sov godt :-)

Lene sagde ...

og i lige måde, Sifka :-)

Shabby in Town sagde ...

Nu er ugen snart slut så du kan få tid til at lege, måske jeg også lige skulle nå forbi "ophørsudsalg"

Madame sagde ...

Er spændt på, hvad du faldt for, Sifka ...

Lotten sagde ...

Er det isenkræmmeren på Christians Hanvs torv?
Jeg var derinde forleden og der var så sort at mennesker, at jeg opgav...kunne ellers godt spotte et par ting, jeg gerne ville eje, men jeg var i tidnød og køen var en halv kilometer lang (meget imponerende det butikslokalets størrelse taget i betragtning).

Sifka sagde ...

Lotten: Ja, det er på Christianshavns Torv, og der har været sort af mennesker lige siden 2. januar. De stakkels mennesker i forretningen har måtte afgive fridage, for det kom helt bag på dem at søgningen var så stor.