søndag den 3. februar 2008

Fastelavnsboller.

Jeg havde jo klumset med én portions dej, så jeg tog ingen chancer og kiggede derfor over skulderen hér. Men! Jeg tilsatte strimlet appelsinskal sammen med æg og krydderier, og da jeg skulle komme fyld i bollerne, havde jeg hakket valnøder og et par spiseskefulde syltet appelsinskal, som jeg blandede med marcipan.

Da bollerne var kølet helt af, rørte jeg en glasur af florsukker og appelsinsaft. Til slut lidt stimlet appelskal på toppen. Deliciøst.

5 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Årh.... hvor jeg dog TRÆNGER til en fastelavnsbolle...*suk*

Anne sagde ...

Også mig, har da lige kopieret opskriften, til en anden god gang.

Vivian sagde ...

Damn' de ser gode ud! Hvis jeg kunne bage ville de fluks komme på listen, men ét eller andet (jeg håber genetisk) er der galt med mig, så det lykkes alligevel aldrig - jeg nøjes lige med at savle ;-)
(og i øvrigt opdatere min bloglines, jeg mente ellers du VAR der, men...)

God reste-søndag

Hilsner fra Vivian

Marianne's mening sagde ...

Jeg har fået alt for lidt fastelavnsboller i år... dine ser ret gode ud!

HANNE sagde ...

For hulen da Sifka, det er s.. fastelavn i morgen og jeg har lovet ungerne at jeg ville klæde mig ud!!!!! Og den med at klæde sig ud som pædagog, den går nok ikke :( jeg må hellere få bagt en røvfuld fastelavnsboller, så de får andet at tænke på....måske jeg lige skulle vågne lidt op...
-slå Hanne af tønden!!
God fastelavn til dig :)