Fastelavnsboller.
Jeg havde jo klumset med én portions dej, så jeg tog ingen chancer og kiggede derfor over skulderen hér. Men! Jeg tilsatte strimlet appelsinskal sammen med æg og krydderier, og da jeg skulle komme fyld i bollerne, havde jeg hakket valnøder og et par spiseskefulde syltet appelsinskal, som jeg blandede med marcipan.
Da bollerne var kølet helt af, rørte jeg en glasur af florsukker og appelsinsaft. Til slut lidt stimlet appelskal på toppen. Deliciøst.
5 kommentarer:
Årh.... hvor jeg dog TRÆNGER til en fastelavnsbolle...*suk*
Også mig, har da lige kopieret opskriften, til en anden god gang.
Damn' de ser gode ud! Hvis jeg kunne bage ville de fluks komme på listen, men ét eller andet (jeg håber genetisk) er der galt med mig, så det lykkes alligevel aldrig - jeg nøjes lige med at savle ;-)
(og i øvrigt opdatere min bloglines, jeg mente ellers du VAR der, men...)
God reste-søndag
Hilsner fra Vivian
Jeg har fået alt for lidt fastelavnsboller i år... dine ser ret gode ud!
For hulen da Sifka, det er s.. fastelavn i morgen og jeg har lovet ungerne at jeg ville klæde mig ud!!!!! Og den med at klæde sig ud som pædagog, den går nok ikke :( jeg må hellere få bagt en røvfuld fastelavnsboller, så de får andet at tænke på....måske jeg lige skulle vågne lidt op...
-slå Hanne af tønden!!
God fastelavn til dig :)
Send en kommentar