torsdag den 20. marts 2008

14.45, 3. del.

Nu var der efterhånden ingen vej udenom. Jeg havde inviteret Andrea på en bid brød, men med mit kendskab til hendes madinteresse, kan jeg til sammenligning sige, at det næsten svarer til at invitere brødrene Price og Camilla Plum på samme gang. Andrea kender sine opskrifter, restauranter og kokke på travet.

Jeg havde lavet lammedeller, ratatouille og bagt et myntebrød. Dertil var der postevand og Paas Bier fra Ølfabrikken. Til dessert havde jeg påskeudgaven af chokolade fra Morten Heiberg, og da jeg kender til Andreas regel om, at hun skal nødes i denne sammenhæng, påtvang jeg hende at smage et stykke.

Vi nåede, ved bordet, vidt omkring, og fandt efter maden også tid til lidt bloggerundevisning. Det er meget tæt på, at jeg falder for fristelsen, og lader mig lokke til Asserbo, når elefantpassagen bliver bredere.

Andrea kan mange ting, men kunne hun også lide maden? Tjah, jeg afventer dommen på bloggen, men jeg tror det. Tak for en hyggelig dag, Andrea:)

3 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Du er sej!
Dejligt at læse om jeres fantastiske dag :-)

Anonym sagde ...

lad mig i tankerne bane en rigtig bred bane og puffe til elefanterne...
God Påske

Pedrsn™ sagde ...

hehe - narj det faldt vist i god jord hos Andrea! Syns nu også det lød spændende med det madbrød du havde gang i med te og mynte?

hmm .. du så krea!


jeg syns bestemt at udsendelserne med Price har slået Boller af Stål med gevalt ;) Men det er det nu flere grunde til . . Men ihh det er begge godt udsendelser, på hver sin måde - forstås! :D

. . fortsat god skærtorsdag ;) og så der vist noget med 30 sølvpenge og en rigtig forræder . . hmmm . actionpacked!