mandag den 17. marts 2008

Buebundet rødbedekage.

Vi sluttede af i går med en kop te og et stort stykke rødbedekage med safrancreme. Den kage var alle anstrengelser værd. Jeg havde ikke lige truffet det bedste valg af kageform, for kagen hævede op under bagningen, og fik derfor buet bund, men det gik ikke væsentligt ud over smagen.

Den vordende Mor har overnattet her, og er desværre lige gået ud af døren for at nå sit tog. Hun fik, sammen med os, hygget, snakket, guffet og spillet luftgitar. Måske bliver der tid til et gensyn, når vi lander i sommeren. Det satser vi på.


Jeg har et ærinde inde i byen i dag, og lur mig om jeg ikke lige skal en tur fordi den lille gode biks og stikke næsen i noget godt alpakka. Opskrifterne er fundet, og gransket på forhånd, så det bliver ren garnsnak.

4 kommentarer:

Fríða sagde ...

aahh, den lille butik kan jeg også rigtig godt lide.
kh.fra Island
Frida

Husejer sagde ...

Kagen ser henrivende ud - cremen ligner flydende solskin.

Godt det var en god visit - og det er vel bedstemorgarn du er cyklet afsted efter, eller hvad?

Nethe sagde ...

Ja, nu er det så jeg ærger mig over, at jeg ikke kunne spise op igår... det kan jeg godt nu!! tak for en rigtig hyggelig dag/aften

Sifka sagde ...

Ja, Frida det er et rart sted med ekstra god service.

Selvfølgelig var det da det, Andrea:D

Selvtak, Nethe. Jeg er lige kommet hjem med et vognlæs garn til bebsestrik og så må jeg vist have en kop te og en kage, for pludselig blev det vinter;)