tirsdag den 11. marts 2008

Sten på gangbanen.

Jeg kan ikke holde ud at være placeret i krybesporet. Jeg har fået snakket med diverse eksterne hjælpeforanstaltninger og med arbejdsstedet. Går i gang igen i morgen, og får fri så tilpas tidligt, at jeg kan nå at indtage min plads i lægens onsdagskø. "Good for you!". Ja tak, men det udsætter opgøret med sabelkattene en smule. En smule, sagde jeg!

Bjørnen og jeg har indtaget sushi for en mindre formue hertil aften. Det gav mulighed for at få vendt nogle af de sten, der ligger og flyder omkring os. Og helt ærlig, Bjørnen kan komme med informationer fra sin dagligdag, der får kløerne til at stritte, og giver lyst til ikke bare vende sten, men også smide dem direkte i voldgraven og hive vindebroen op efter dem. Jeg får også trang til at sætte uforfalskede hippieholdninger på dagsordenen.

Nåmen, efter sådan en stund skal kløerne jo på plads igen, og her er strikketøj den bedste løsning. Alt falder ned og til ro, når et barnevognstæppe ala Anne glider gennem poterne. Da jeg ved, den kommende mor læser med, vil jeg lige sige, at farven på billedet ikke stemmer overens med virkeligheden. Jeg bruger en alpaca fra Drops farvenummer 618, hvis den vordende skulle få lyst til at se nærmere på den.

5 kommentarer:

Valdemarsro sagde ...

Jeg bliver bare lige nødt til at sige, at: jeg er helt og aldeles vild med din skrivestil og dit billede sprog!
:-)

-og jeg håber, du kommer videre fra krybesporet!

Shabby - Marianne sagde ...

Livet er ikke retfærdig og når man er længst nede og det hele ser sort ud - så er der en vej ud, men man skal lige have hjælp til at finde ud. Og jeg ved at du kommer ud og finder vejen.
Meget flot tæppe - et varmere svøb findes næppe end et svøb strikket i kærlighed. Mange knus æblekind

Lene sagde ...

Kære Sifka, jeg håber at du får en tid i onsdagskøen, det er ved at være en hel dagsopgave at få lov til at komme til læge.
Der er en vordende mor, som nu kan glæde sig over et tæppe, der er strikket med kærlighed.
Jeg er glad for at du ønsker at forsætte med bloggen, jeg får ikke altid kommenteret, men jeg nyder at læse med her :-)

Anonym sagde ...

hold fast Sifka i dig selv og køen
Det er det bedste :-)

Nethe sagde ...

Er bare så glad for at du fortsætter med bloggen, det er så hyggeligt! Synes tæppet ser ud til at blive meget smukt og jeg føler mig som den heldigste kartoffel!!