onsdag den 12. marts 2008

Spark.

Der var en rigtig god og gennemtænkt grund til, at jeg sprang onsdagskøen over i dag. Tro mig. Jeg ved nemlig, at kampen mod sabelkattene og de høje dørtærskler i bund og grund handler om tid. Derfor følte jeg, at det var spild af en masse af slagsen, hvis jeg skulle optage plads og tid, for at få det at vide, som jeg har fået at vide før. Tid, der fremover også skal bruges til at vende usikkerhed til vished, når tærsklerne stiger. Tid, tid, og atter tid.

Nogen gange er man så heldig, at man kan få mulighed for at losse en sabelkat hårdt bagi. Det gjorde jeg, da jeg returnerede efter en god dag på jobbet. I morges møvede en lille gut sig tværs gennem lokalet, og landede storgrinende i min favn. Glade unger undersøgte alt godt fra havet i både død og levende udgave. Eksterne samarbejdspartnere kom med gode bud til løsninger for nogle småfolk.

Rosetter af mælkebøtteblade, provokerende grønne tuer af græs, så saftige, at de næsten smed dug og kapauwknopper på kastanietræerne trængte sig på langs cykelstien. Regn og sol i evige skift. En cykelkurv fuld af friskbagt brød, frugt og film. En glæde der sprintede forårskåd i forvejen, og tog imod ved opgangen. Og der, sparkede jeg røv, rakte endda også tunge ad den noget overraskede sabelkat, og spurtede derefter op af trappen i lange seje skridt.

Overmodigt? Måske, men tillad mig øjeblikkets nydelse af, at det atter lykkedes mig at ryste reminiscenserne fra tidlige tiders kedelige oplevelser af mig, inden de stak for dybt.

8 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Den slags SKAL nydes, Sifka - og velkommen til en dejlig, hyggelig aften :-)

Ella sagde ...

Det er jo et helt tigerspring du har taget, Sifka - der kan sabelkatte ikke følge med:-)

Hvor er det godt at høre!

Lene sagde ...

ahhh det er godt at læse, håber sabelkatten ømmer sig et vist sted ;-) og en god aften til dig :-)

Husejer sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Husejer sagde ...

Måtte sabelkattene have ondt i bollerne i rigtig lang tid ;)

Man bliver helt forårskåd af dine skriblerier.

Marianne's mening sagde ...

Godt gået!!! :oD

Anonym sagde ...

Sådan Sifka, sådan skal det være..giv de sabelkatte et spark fra mig også...sidder selv og er lidt sent aftennydende...huset sover, jeg hviler ...det håber jeg også du gør

Shabby - Marianne sagde ...

Det der var altså god læsning. Du er på vej op til overfladen - det gør mig glad :-)